torstai 13. marraskuuta 2014

Töitä vaan

Muutaman päivän päästä on puolet reissusta koettu, ja puolet jäljellä. Täällä on nyt muodostunut aika vankka rutiini päivälle: herää -> aamupalalle -> töihin -> lounaalle ostoskeskukseen -> takaisin töihin -> hotellille -> syömään jonnekin -> takaisin hotellille ja nukkumaan. Ei mitään erityistä siis, mutta aina silloin tällöin tulee lähdettyä esimerkiksi basaarille tai jonnekin muualle kiertämään. Aika nopeasti ne päivät kuitenkin menee, kun töissäkin on tekemistä.

Olen nyt saanut melkein kaksi videota täällä editoitua, toisesta puuttuu edelleen se Pakistanin rajalla oleva vartijanvaihto tapahtuma jonne emme ole edelleenkään päässeet käymään, mutta ehtiihän sitä vielä. Toinen video onkin jo valmis, ellei enää löydy mitään pientä viilattavaa. Se on lyhyt esittely siitä viime viikkoisesta juhlaparaatista Kultaisen temppelin läheisyydessä, jossa kävimme kuvaamassa.

Harmittaa vähän kun en omista kunnollista kameraa, niin en voi pahemmin täälläkään valokuvia jakaa, kun ei niitä kännykkäkuviakaan kehtaa kovemmin esitellä. Pitää yrittää jonkinlainen järkkäri hankkia tämän reissun jälkeen, kun sille olisi kyllä käyttöä niin videoiden kuin valokuvienkin ottoihin. Kunhan saadaan tuo paraativideo latailtua nettiin niin voin sen täällä blogissakin jakaa, että olisi kumminkin jotain näytillä tästä reissusta ja siitä mitä me täällä tehdään. Ihan hyvää matskua tuli!

Ei sen kummempaa tällä kertaa, katsellaan seuraavassa kirjoituksessa josko olisi jotain mielenkiintoista jaettavaa. Se pitää mainita, että vielä ei ole mahatautia iskenyt, vaikka sen kuulemma pitäisi melkein vääjäämättä tulla. Katsotaan selvitäänkö voittajina!

- Mikko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti