perjantai 21. marraskuuta 2014

Eläimellistä menoa















Yllättävän vähän lehmiä tässä kaupungissa on näkynyt, kuvittelin että niitä olisi ollut paljon enemmänkin. Muutamana kertana niitä on näkynyt tällaisina pieninä ryhminä ja hyvin harvoin yksittäin. Tosin onhan se ihan positiivinen asia, sillä eihän niillä kovin hyvät oltavat kaduilla ole. Koiria täällä taas näkee loputtomasti, tässä hotellinkin alueella asustaa pari oikein mukavaa naaraskoiraa joita me aina rapsutellaan samalla kun intialaiset ihmettelee vieressä. Kaksi kappaletta norsujakin ollaan bongattu.















Maaseudulla niitä lehmiä ja härkiä sitten olikin jo enemmän, kun tänään kävimme sellaisella maatilalla kuvaamassa. Hienoa oli nähdä sellaistakin elämää kun on nyt jo kolme viikkoa katsellut tätä kaupungin menoa.

Eräs lauantai.



















Melkein meinaa tulla töissä jo vähän kiire, kun tässä on käsittääkseni enää kolme työpäivää jäljellä, sillä lähdetään sinne Dharamsalaan josta aiemmin kirjoitin ensi tiistaina ja takaisin tullaan torstaina. Kaksi videota on valmiita, mutta kaksi vielä tekeillä, joista toinen tulee olemaan tämänpäiväisestä maatilaretkestä. Ei pidä ressata, vielä on kumminkin tehokasta työaikaa jäljellä!

- Mikko

Kutsutilaisuus nuorten tanssikilpailuun, mutta eihän me valkoiset mitään kutsuja tarvittu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti